Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Fiskars, Gerber termékek
Partner oldalak
Termék kategóriák
Tisztelt Kereskedő! Ez a weblap a Power-Globex kereskedelmi program egyik bemutató oldala. Ha érdeklődik a szoftver iránt, kérjen távbemutatót, melynek segítségével kb. 30 perc alatt áttekintheti a rendszer működését. Távbemutató időpont egyeztetés: +36 20 5844 693 

Husqvarna Aspire™ PE5-P4A akkumulátoros magassági ágvágó (1 x 4.0 Ah Li-ion akkuval)

18 V, 5 m/s, 2.8 kg
Egységár (szett):
Bruttó: 94.990 Ft
Nettó: 74.795 Ft
Cikkszám:
970 62 14-05 ASP1
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna magassági ágvágókHusqvarna akkus magassági ágvágók

Leírás

Kihúzható elektromos magassági ágvágó okos tárolással.
  • A Husqvarna Pruner Aspire™ PE5-P4A egy akkumulátoros magassági ágvágó, nagy vágási kapacitással a precíz és tiszta vágásokhoz akár 75 mm átmérőjű ágakon.
  • Kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően könnyen kezelhető és használható a könnyen rögzíthető teleszkópos nyéllel (vagy anélkül), amely akár 3 méterrel is megnöveli a hatótávolságot metszés vagy magas ágak vágásakor.
  • A Husqvarna Aspire™ termékcsalád többi eszközéhez hasonlóan elegáns fekete kialakítású, narancssárga részletekkel kiegészítve, amelyek intuitív módon elvezetik Önt az összes interakciós ponthoz.
  • A szűk helyeken való tárolást megkönnyíti a mellékelt, személyre szabott horog, amely falra rögzíthető, vagy a Husqvarna Aspire™ tárolósín rendszerrel használható (a tartósín nem tartozik a szállítási terjedelembe).
  • A 18 V-os POWER FOR ALL ALLIANCE akkumulátor rendszer rugalmasságot és kevesebb tárhelyet kínál, mivel egy akkumulátor több szerszámhoz és kertészeti márkához is használható.
 
Szállítási terjedelem:
  • 1 x P4A 18-B72 Li-ion akkumulátor (18 V, 4.0 Ah)
  • 1 x P4A 18-C70 akkutöltő
  • teleszkópos nyél
  • láncvezető, 5"
  • SP11G fűrészlánc
  • méretre szabott kampó
 
Műszaki adatok:
Akkumulátor típusa: Lítium-ion
Feszültség: 18 V
Láncsebesség maximum teljesítményen: 5 m/s
Láncosztás: 1/4"
Láncvezető: 5"
Lánc típus: SP11G
Súly (akkumulátor és vágóberendezés nélkül): 2,8 kg
Hossza kinyitva, vágószerkezettel: 221 cm
Zajszint: 74 dB(A)
Garantált zajnyomás, LWA: 90 dB(A)
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) hátsó fogantyú: 0,3 m/s2
 
 
Jellemzők:
  • A Husqvarna Aspire™ termékek kompakt mérete és kis tömege jobb irányíthatóságot tesz lehetővé. A Husqvarna innovatív technológiáinak köszönhetően nagy teljesítményt és hatékonyságot érhet el, ami megkönnyíti a tökéletes eredmény elérését a kertben.
  • Az egyedi kampóval és kompakt kialakítással rendelkező eszközt az egyszerű tárolást szem előtt tartva tervezték meg. Az állítható, összehajtható vagy levehető alkatrészeknek köszönhetően az Aspire™ szerszámok könnyen még kisebb méretűvé alakíthatók, megkönnyítve a tárolást és a szállítást szűk helyeken, például kis fészerekben vagy autókban. A minden csomagban megtalálható kampó segítségével választhat, hogy közvetlenül a falon tárolja őket, vagy felakaszthatja a Husqvarna Aspire™ tárolórendszer részét képező, falra szerelhető tárolósínre. A síntartozék külön kapható.
  • POWER FOR ALL ALLIANCE battery system: a 18 V-os POWER FOR ALL ALLIANCE akkumulátorrendszer optimális választás az otthoni és kerti feladatokhoz. Egy akkumulátor több eszközhöz és kertészeti márkához használható, ami nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé és kevesebb helyet igényel. A Husqvarna két méretben elérhető, 18 V-os akkumulátorait az Aspire™ eszközökhöz optimalizálták a jobb teljesítmény és a hatékony üzemidő érdekében, valamint annak biztosítására, hogy az akkumulátorok többféle csináld-magad kerti projekthez megfelelők legyenek. Emellett a kompakt akkumulátorméret és a kis súly megkönnyíti a használatot, így minden feladat kényelmesebben és hatékonyabban végezhető.
  • Aspire™ Userfriendly Digital Interface: élvezze a teljes kontrollt és a hatékony munkavégzést a Husqvarna Aspire™ digitális felhasználói felülettel. Digitális felhasználói felület, amellyel egyszerűen, egyetlen gombnyomással be- és kikapcsolhatja a gépet. Kényelmesen, közvetlenül a kijelzőn megtekintheti a szerszám akkumulátorának állapotát, így hatékonyan tervezheti meg feladatait, és csak szükség esetén kell megállnia tölteni.
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
AL-KO termékek
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 396 Ft
Elpumps katalógus
Gardena termékek
Termékajánló
Stihl termékek
Cetelem Online Áruhitel