Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Fiskars, Gerber termékek
Partner oldalak
Termék kategóriák
Tisztelt Kereskedő! Ez a weblap a Power-Globex kereskedelmi program egyik bemutató oldala. Ha érdeklődik a szoftver iránt, kérjen távbemutatót, melynek segítségével kb. 30 perc alatt áttekintheti a rendszer működését. Távbemutató időpont egyeztetés: +36 20 5844 693 

Gardena Automata öntözőkanna készlet víztartállyal

36 db cserepes növényhez
Egységár (készlet):
Bruttó: 50.131 Ft
Nettó: 39.473 Ft
Cikkszám:
13366-20 W
Márka:
Gardena
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Gardena termékek erkélyre/teraszra és nyaralás alatti öntözéshez

Leírás

Automata öntözés akár 36 szobanövény számára
Az Automata öntözőkanna készlet akár 36 cserepes növényt is automatikusan öntöz naponta 1 percig, és ideális a különböző vízigényű növények számára.
 
Biztonságos öntözés – nincs szükség csapcsatlakozásra
A mellékelt 10,5 literes víztartálynak és a készlethez tartozó szivattyúnak köszönhetően a cserepes növények automatikus öntözéséhez nincs szükség vízcsatlakozásra.
 
Fenntartható és intelligens termékmegoldás
A hozzá tartozó víztartály akár 80 százalékban újrahasznosított anyagból készült, és a víztartályon lévő rögzítő funkciónak köszönhetően optimális vízfelhasználást biztosít. A tartály emellett tárolásra is használható, és több tartály is csatlakoztatható a nagyobb vízmennyiség érdekében.
 
Egyszerű lépésekkel azonnal használatra kész
Az Automata öntözőkanna készlet könnyen beállítható és különösen egyszerűen használható – néhány lépésben telepíthető, és nem kell programozni.
 
Akár nyaralsz, akár üzleti úton vagy, vagy csak túlságosan elfoglalt vagy otthon - a GARDENA Automata öntözőkanna készlettel többé nem kell aggódnod növényeid öntözése miatt. A távolléted ellenére a növények továbbra is optimális öntözésben részesülnek. Az öntözőrendszer áramforrást igényel, de csapcsatlakozást nem. Az Automata öntözőkanna készletet bárhol elhelyezheted otthonodban egy konnektor közelében. A három különböző vízmennyiség leadására képes cseppelosztóknak köszönhetően akár 36 különböző növényt - a vízigénytől függően - egyszerre, naponta egy percig öntözhetünk, figyelembe véve a különböző vízszükségleteket. Az Automata öntözőkanna készlet tartalmazza az összes szükséges egyedi alkatrészt, és azonnal használható. A rendszert könnyű telepíteni és működésbe hozni. A hozzá tartozó víztartály 80 százalékban újrahasznosított anyagból áll, ezért fenntartható öntözési megoldás az otthonod vagy télikerted számára. Még az öntözőszivattyúhoz is csatlakoztatható az optimális vízfelhasználás érdekében. A tartály praktikus tárolási lehetőség a készlet egyes alkatrészei számára. Keskeny kialakításának köszönhetően az öntözőkészlet észrevétlenül elhelyezhető otthonodban, és elrejthető a bútorok mögé. A rendszer okos, modern kialakítása időtállóvá teszi az öntözőkészletet, amely tökéletesen illik bármely lakótérbe. Természetesen az erkélyen is használhatod a készletet. Az akár 10,5 liter vízzel is feltölthető víztartály megbízható vízellátást biztosít. Az sem jelent problémát, ha hosszabb időre elutazol: a csatlakozási lehetőségnek köszönhetően a vízmennyiség növelhető további víztartályok csatlakoztatásával. Távolléti növénygondozás. Független öntözés szobanövények számára.
 
Tartalma:
  • 10,5 literes víztartály
  • transzformátor
  • szivattyú
  • 3 csepegtető elosztó egyenként 12 kivezetéssel
  • 9 m elosztócső
  • 30 m csepegtetőcső
  • 36 tömlőtartó
  • 20 zárósapka
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
AL-KO termékek
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Elpumps katalógus
Gardena termékek
Termékajánló
Stihl termékek
Cetelem Online Áruhitel