Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Fiskars, Gerber termékek
Partner oldalak
Termék kategóriák
Tisztelt Kereskedő! Ez a weblap a Power-Globex kereskedelmi program egyik bemutató oldala. Ha érdeklődik a szoftver iránt, kérjen távbemutatót, melynek segítségével kb. 30 perc alatt áttekintheti a rendszer működését. Távbemutató időpont egyeztetés: +36 20 5844 693 

Festool BP 18 Li 5,0 ASI Bluetooth® Li-ion akkumulátor, 18 V, 5.0 Ah

AIRSTREAM technológiával.
Egységár (darab):
Bruttó: 74.168 Ft
Nettó: 58.400 Ft
Cikkszám:
577660
Márka:
Festool
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Festool akkumulátorok és töltők

Leírás

Gondozásmentes akkuegység minden alkalmazáshoz és géphez.
A Festool 18 V-os portfólió minden alkalmazásához és gépéhez alkalmas 5.0 Ah-s akkuegység elegendő energiát biztosít minden alkalmazáshoz. Az erőteljes mindentudó készülék kiemelkedő kihozatali mennyiségekkel és akkutöltésenkénti üzemidőkkel győz meg. Erről az akkuegységek és a szénkefe nélküli EC-TEC motorok gondoskodnak. Az AIRSTREAM technológia az AIRSTREAM gyorstöltő berendezéssel történő töltés előtt és alatt aktívan hűti, ezáltal a maximális lehetséges töltési teljesítménnyel különlegesen gyorsan újra használatra kész. A Bluetooth® kapcsolat az akkus kéziszerszám bekapcsoláskor automatikusan elindítja a párosított mobil elszívót és a Festool Work alkalmazással együtt részletes információkat nyújt a töltési állapotról, az üzemi adatokról, pl. a hőmérsékletről és a töltési ciklusokról. Természetesen erre is vonatkozik a teljes körű Festool garancia.
  • Erőteljes univerzális szerszám: 5.0 Ah-s akkuegység a kitartáshoz és erőkifejtéshez minden alkalmazásnál.
  • Gyorsabban feltöltődik: AIRSTREAM SCA 8 gyorstöltő berendezéssel gyorsan és hatékonyan feltöltődik a töltés előtti és közbeni aktív hűtéssel.
  • Praktikus: LED-kijelző a maradék kapacitás gyors ellenőrzéséhez.
  • Biztonságos: körben gumikeret a lágymarkolat anyagából a védelemért és a gépek biztonságos felhelyezéséhez ferde felületekre.
  • Kényelmes: a Bluetooth® lehetővé teszi a CLEANTEC elszívómobil automatikus indítását az akkus gép indításakor (ennek előfeltétele a Bluetooth®-képes elszívómobil).
  • Bővített Smart: az akkumulátor Bluetooth® funkciójával kombinálva a Festool WorkApp további intelligens funkciókat tesz lehetővé, például a töltöttségi állapot és egyéb üzemi adatok, például a hőmérséklet vagy a töltési ciklusok részletes megjelenítését. A legalacsonyabb töltési állapotú akkumulátor gyors és egyszerű azonosításához a LED-es kijelzők közvetlenül az akkuegységen is megjeleníthetők. Szoftverfrissítés is lehetséges: telepíti az aktuális verziót, hogy mindenkor a szerszámok legfrissebb funkcióival dolgozhasson.
  • A gondtalan mindennapi munkavégzéshez: természetesen az akkuegységekre is vonatkozik a Festool szerviz biztonsága.
  • Bluetooth® Li-ion akkumulátoregység AIRSTREAM funkcióval minden Festool 18 V-os akkus géphez (kivéve ETSC 125, RTSC 400, DTSC 400, CTC SYS).
 
Feszültség: 18 V
Kapacitás: 5.0 Ah
Súly: 0.7 kg
Technológia: Bluetooth®
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
AL-KO termékek
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 398 Ft
Elpumps katalógus
Gardena termékek
Termékajánló
Stihl termékek
Cetelem Online Áruhitel