Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Fiskars, Gerber termékek
Partner oldalak
Termék kategóriák
Tisztelt Kereskedő! Ez a weblap a Power-Globex kereskedelmi program egyik bemutató oldala. Ha érdeklődik a szoftver iránt, kérjen távbemutatót, melynek segítségével kb. 30 perc alatt áttekintheti a rendszer működését. Távbemutató időpont egyeztetés: +36 20 5844 693 

Gardena Classic Aqua M négyszögesőztető

max. 250 m2, 8-18 m
Egységár (darab):
Bruttó: 13.140 Ft
Nettó: 10.347 Ft
Cikkszám:
18702-20 W
Márka:
Gardena
Kosárba tesz

Leírás

Mindig szép és egyenletes
Az Aqua M négyszögesőztető locsolói mindig gondoskodnak arról, hogy egyenletesen és nagy pontossággal öntözzék a gyepet 110–250 m2 területen. Ennek köszönhetően nem alakulnak ki pocsolyák.
 
Pofonegyszerű
A négyszögesőztető szerszám nélkül összeszerelhető és a tömlő mindössze pár lépésben csatlakoztatható. Használja a csúszkát a hatótáv (8–18 méter) és az öntözés módjának beállításához. Választhatja az egyoldalas öntözést (bal vagy jobb) a két oldal egyidejű locsolása helyett. A öntözési szélesség mindig 14 méter marad.
 
Lehet bármilyen az idő
Mindegy, hogy fagy vagy süt a nap, az Aqua M tartós anyaga megvédi a négyszögesőztetőt a fagy és az UV sugárzás okozta károktól.
 
Patyolattiszta
Az Aqua M vízcsatlakozása nemesacél fémszűrővel rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a szennyeződés a négyszögesőztetőbe jusson. A szűrő kivehető és csap alatt egyszerűen elmosható. Használja a locsoló csavaros kupakjában elhelyezett tisztító tüskét az esetleges vízkő-lerakódások eltávolításához.
 
Technikai specifikációk
Terület lefedettsége min.: 110 m2
Terület lefedettsége max.: 250 m2
Fúvóka hatótávolsága: 8 m - 18 m
Öntözési szélesség max.: 14 m
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
AL-KO termékek
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Elpumps katalógus
Gardena termékek
Termékajánló
Stihl termékek
Cetelem Online Áruhitel