Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Fiskars, Gerber termékek
Partner oldalak
Termék kategóriák
Tisztelt Kereskedő! Ez a weblap a Power-Globex kereskedelmi program egyik bemutató oldala. Ha érdeklődik a szoftver iránt, kérjen távbemutatót, melynek segítségével kb. 30 perc alatt áttekintheti a rendszer működését. Távbemutató időpont egyeztetés: +36 20 5844 693 

Festool Energia-set SYS 18V 2x4,0/TCL 6 DUO

Egységár (szett):
Bruttó: 160.020 Ft
Nettó: 126.000 Ft
Cikkszám:
577109
Márka:
Festool
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Festool akkumulátorok és töltők

Leírás

Szállítási terjedelem:
  • 2 x BP 18 Li 4,0 HPC-ASI akkuegység
  • TCL 6 DUO gyorstöltő készülék
  • SYS3 M 187 Systainer
 
Jól elcsomagolható, gyorsan feltöltődik: két 4.0 Ah-s Li-HighPower Compact akkumulátor, egy DUO gyorstöltő berendezés Systainer³ tárolóban.
A Festool energiakészlet ideális kiegészítője a Festool Basic változatoknak, illetve kiegészítő akkumulátorként használható a műhelyekben vagy az építkezési helyszíneken. Mindig elég hely a Systainer³ tárolóban összesen négy akkumulátor számára – amelyekből kettő mindig egyszerre feltölthető a TCL 6 DUO gyorstöltő berendezéssel. Különösen praktikus: nem kell csatlakozóaljzatot keresni a második töltőberendezésnek, ez egyszerűsíti a munkavégzést és időt takarít meg az építkezésen, műhelyben, járműben. Természetesen minden átláthatóan, Systainer³-be csomagolva és teljes körű Festool garanciával.
  • Ideális kiegészítő: a Li-HighPower cellatechnológiának köszönhetően a Li-HighPower akkumulátorok minden alkalmazásnál rendelkeznek a kellő energiával és minden Festool akkumulátoros termékkel kompatibilisek.
  • Kényelmes: a Li-HighPower Compact akkuegység alig 600 g súlyával 20%-kal könnyebb és 50%-kal kompaktabb az 5.2 Ah-s standard akkuegységnél.
  • Az elszívás automatikusan indul: a Bluetooth® akkuegységek a gép bekapcsolásakor automatikusan elindítják a párosított elszívómobilt is.
  • Bővített Smart: az akkumulátor Bluetooth® funkciójával kombinálva a Festool WorkApp további intelligens funkciókat tesz lehetővé, például a töltöttségi állapot és egyéb üzemi adatok, például a hőmérséklet vagy a töltési ciklusok részletes megjelenítését. A legalacsonyabb töltési állapotú akkumulátor gyors és egyszerű azonosításához a LED-es kijelzők közvetlenül az akkuegységen is megjeleníthetők. Szoftverfrissítés is lehetséges: Telepíti az aktuális verziót, hogy mindenkor a szerszámok legfrissebb funkcióival dolgozhasson.
  • Kettő egyszerre töltődik: a DUO gyorstöltő készülék két akkumulátort tölt fel teljesen egyszerre. Mindamellett alkalmas a 10,8 V-os, 14,4 V-os és 18 V-os kategória minden akkumulátorához (kivéve a BP-XS a CXS/TXS 10,8 V-os típushoz). A két töltőrekeszen külön LED kijelzés mutatja mindig az akkuegységek szerinti töltöttségi állapotot.
  • Biztonságosan elhelyezve: a Systainer³ csomagolás elegendő helyet biztosít összesen négy akkuegységnek és két DUO gyorstöltő berendezésnek.
  • Mobil: a Systainer³ tárolóban elhelyezett energia-Systainer műhelytől a beépítés helyszínére történő egyszerű szállítás érdekében tökéletesen integrálható a bott járműberendezésbe.
  • A rendszer jelenti a különbséget: a Systainer³ tárolók egymással kompatibilisek és összekapcsolhatók minden korábbi Systainer generáció elemeivel, a mobil elszívókkal és számos további rendszertartozékkal.
  • Teljes körű biztonság: természetesen a DUO gyorstöltő készülékekre és minden akkumulátorra is vonatkozik a Festool szerviz teljes körű biztosítása.
  • A Festool Basic változatok ideális kiegészítője vagy kiegészítő akkuegység a műhelyben és az építkezésen.
A kép csak illusztráció!

Kapcsolódó termékek

Kosár
A kosár üres
AL-KO termékek
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 398 Ft
Elpumps katalógus
Gardena termékek
Termékajánló
Stihl termékek
Cetelem Online Áruhitel